Arian voelt binnen no time aan waar het verlangen zit.
Dat is heel bijzonder.

ARIAN VAN RIJSSEN

Brengt mens en organisatie in beweging

Arian van Rijssen ís beweging. Met deze Versneller aan tafel gebeurt er altijd wel iets. In het hier en nu en op de lange termijn. Arian is kritisch, enthousiast, politiek sensitief en in staat een onderwerp vanuit meerdere perspectieven te belichten. Hij zet zijn ervaring in daar waar nodig, doet een beroep op zijn netwerk als dat het proces versnelt, neemt nooit een blad voor de mond en is het levende bewijs dat met een flinke dosis humor veranderen en verbeteren nóg leuker is.

Arian heeft een niet te stoppen nieuwsgierigheid. Als geen ander heeft hij het vermogen om de vinger op de zere plek te leggen. Hij stelt de juiste vragen, ontregelt, houdt je een spiegel voor en schudt je wakker. En dat dat soms even ongemakkelijk is, snapt hij. Hij laat je kritisch naar jezelf kijken, naar je werk, jouw rol in het grote geheel en creëert op die manier een logisch vertrekpunt voor veranderen.

Arian is scherp. Hij stelt de juiste vragen en is op die manier in staat bestaande systemen in organisaties bloot te leggen. Hij staat lijnrecht tegenover je, omdat dat soms nodig is. Maar vaker tref je hem naast je. Als strategische partner, medestander en co-creator van dat wat werkelijk nodig is.

Maak ook kennis met HellieTom en Rense en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen. Onze algemene contactgegevens vind je hier>>

Arian’s werk bij Publieke Versnellers: