We houden niet van eindeloos vergaderen, maar gebruiken die tijd liever om aan de slag te gaan. Gewoon doen.

PUBLIEKE VERSNELLERS GELOVEN IN GEWOON DÓEN

Publieke Versnellers zijn je facilitator, innovator, je kritische blik, begeleider en aanjager. We lossen geen problemen op, maar zetten iedereen die betrokken is met elkaar aan het werk. Vanuit het krachtige idee dat we samen werken, samen verantwoordelijk zijn en samen succes delen. Veranderen vanuit het systeem, met mensen die ertoe doen. Van verantwoordelijke ambtenaar tot buurtbewoner. Van woningbouwcorporatie tot supermarktdirecteur, van zorgverzekeraar tot gastouder, politieagent of buurtcoach.

Publieke Versnellers brengen inspirerende werkvormen, plezier in veranderen en faciliteren duurzame oplossingen door iedere stap in de keten letterlijk vertegenwoordigd te krijgen.

Daadkrachtig veranderen

Wij geloven in de kracht van diversiteit. Zoveel mensen, zoveel perspectieven. We geloven in de kracht van gewoon doen. Stop met eindeloos vergaderen, gebruik de tijd liever om plannen om te zetten in actie. We geloven in falen tijdens de reis naar duurzame impact. Breng een oplossing zo snel mogelijk in de praktijk, test, stuur bij, steun of stop. We geloven in de kracht van samen. Oplossingen worden solide wanneer overheid en burger, instituut en eindgebruiker, publiek en privaat elkaar werkelijk begrijpen. We geloven in de kracht van anders. Als de uitkomst divers moet zijn, moet de weg daar naartoe dat ook zijn.

Ontregelen, versnellen, veranderen

Publieke Versnellers is een samenwerking van experts met uiteenlopende achtergronden, interesses en een indrukwekkend netwerk. We zijn in staat processen verder te helpen en krijgen dat wat muurvast zit in beweging. Publieke Versnellers maken het verschil. Niet door met een oplossing te komen, maar door de juiste mensen met elkaar aan tafel te zetten. Door middel van inspirerende werkvormen zijn we in staat mensen met verschillende belangen en perspectieven met elkaar te laten werken aan een duurzame oplossing. Publieke Versnellers ontregelen, versnellen en veranderen. We mediëren, faciliteren, leiden, ontwerpen, inspireren, organiseren en realiseren. En we gaan pas naar huis als een oplossing geborgd is. Dat noemen wij duurzaam veranderen en waardevol bijdragen.

Maak kennis met Hellie, Arian, Tom en Rense en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.